Ποιοι είμαστε

Τα Samovar natural cosmetics ξεκίνησαν την πορεία τους τον Οκτώβριο του 2013 στην Πάτρα.

Πειραματιζόμενοι και χρησιμοποιώντας αγνά υλικά της ελληνικής γης όπως το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο δικής μας παραγωγής, το βαλσαμόλαδο το οποίο συλλέγουμε και παρασκευάσουμε κάθε χρόνο, τα βότανα τα οποία προσφέρει απλόχερα η ελληνική γη και το μέλι παρασκευάσαμε τα πρώτα μας χειροποίητα σαπούνια ελαιολάδου με την παραδοσιακή ψυχρή μέθοδο. Στη συνέχεια, μετά από πολλή μελέτη και αρκετές δοκιμές, οι συνταγές μας εμπλουτίστηκαν με περισσότερα αγνά υλικά, ώστε να καλύπτουν μεγαλύτερο εύρος καθημερινών αναγκών.

Στη συνέχεια, διευρύναμε τα είδη των προϊόντων περιποίησης, ξεκινήσαμε την παρασκευή παραδοσιακών κηραλοιφών στις οποίες θέλαμε να προσθέσουμε τις ευεγερτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων και άλλων ελαίων (λάδι τριαντάφυλλου , μαστιχέλαιο κλπ). Στη γκάμα μας προστέθηκαν επίσης και άλλες χειροποίητες δημιουργίες  όπως κρέμες που καλύπτουν μεγάλο εύρος των καθημερινών ανάγκών για τον καθένα (κρέμες προσώπου, σώματος, χεριών, ανδρικές κλπ) καθώς και διάφορες μάσκες και απολεπιστικά με κύριο συστατικό τον άργιλο και τα άλατα (Epsom, Ιμαλαΐων κ.α.).

Τέλος, παρασκευάσαμε έλαια και λοσιόν για διάφορες χρήσεις όπως ενυδάτωση, καθαρισμό, μασάζ, καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και των ευρυαγγειών.

Η σειρά χειροποίητων και φυτικών προϊόντων, εμπολουτίζεται συνεχώς και παρασκευάζουμε νέα προϊόντα δίοτι θέλουμε πάντα να προσφέρουμε κάτι νέο στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται!

Τον Ιανουάριο του 2015 ανοίξαμε στην Πάτρα, στη διεύθυνση Κολοκοτρώνη 39, το πρώτο μας κατάστημα. Εκεί συστεγάζεται και το εργαστήριο μας, όπου παρασκευάζονται με πολύ μεράκι τα Samovar natural cosmetics. Θα χαρούμε πολύ να σας υποδεχτούμε στο κατάστημα μας και στο εργαστήριο μας, όπου μπορείτε να δείτε όλες της δημιουργίες μας και  όλη τη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων μας. Επίσης, στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μοναδικά δώρα που μπορείτε να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.Samovar natural cosmetics | Φυτικά καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης με βάση το ελαιόλαδο | Πάτρα

Samovar natural cosmetics | Φυτικά καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης με βάση το ελαιόλαδο | Πάτρα

Samovar natural cosmetics | Φυτικά καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης με βάση το ελαιόλαδο | Πάτρα
Samovar natural cosmetics © 2023.
payment payment payment payment payment
Έκπτωση 20%
στα προϊόντα βαθιάς ενυδάτωσης White Peak!
Ανακαλύψτε τα, εδώ