Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 40€!


Πολιτική επιστροφών


Πολιτική επιστροφών:

Σύμφωνα με οδηγία της ΕΕ έχετε δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων για οποιοδήποτε λόγο, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση, σφραγισμένα, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί. Σε περίπτωση που δεν ικανοποιείται οποιαδήποτε από τις παραπάνω συνθήκες δεν είναι δυνατή ή διαδικασία της επιστροφής.

​Τα έξοδα αποστολής των επιστροφόμενων προϊόντων βαρύνουν αποκλειστικά των πελάτη.
Τα Samovar natural cosmetics έχουν την υποχρέωση να σας εξοφλήσουν εντός 14 ημερών σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας δηλώσετε.

Αν παραλάβατε λόγω δικού μας λάθους διαφορετικά είδη από αυτά που παραγγείλατε, ακολουθείστε τη διαδικασία που περιγράφεται παρακάτω, πριν ανοίξετε την εξωτερική συσκευασία ή τον περιέκτη/βάζο του προϊόντος. Όταν λάβουμε το αίτημα σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. 


Για την έναρξη της διαδικασίας επιστροφής:

Πατήστε εδώ και συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής.

Στη συνέχεια μας αποστέλλετε τα προϊόντα με courier στο κατάστημα μας στη διεύθυνση Κολοκοτρώνη 39, Πάτρα, ΤΚ 26221.
Όταν παραλάβουμε τα προϊόντα και ελέγξουμε ότι βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, σφραγισμένα, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας αποστείλουμε τα σωστά προϊόντα ή να μας δηλώσετε έναν έγκυρο αριθμό λογαριασμού και να σας επιστραφούν τα χρήματα εντός 14 ημερών. 
Samovar natural cosmetics © 2023.
payment payment payment payment payment