Τρόποι αποστολής


Αποστολές ΕΝΤΟΣ Ελλάδας:

Οι παραγγελίες αποστέλλονται ως δέμα με την ACS courier και παραδίδονται στο χώρο που έχετε δηλώσει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Το κόστος αποστολής για παραγγελίας έως 2 kg για ΜΗ απομακρυσμένους προορισμούς είναι 3.00€.

Σημείωση: Σε περίπτωση που η διεύθυνση που έχετε δηλώσει εντάσσεται σε απομακρυσμένη περιοχή, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή μέσω email για το ακριβές κόστος αποστολής, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

Για παραγγελίες άνω των 35€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν (για παραγγελίες έως 2 kg, σε MH απομακρυσμένες περιοχές).


Υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης σε προτιμητέο χρονικό δίωρο πλαίσιο και παράδοσης το Σάββατο με επιπλέον χρέωση και σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της μεταφορικής εταιρείας. Αν επιθυμείτε να κάνετε χρήση κάποιας από τις παραπάνω υπηρεσίες ενημερώστε μας. Αν επιθυμείτε αποστολή με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας, παρακαλώ γράψτε το στα σχόλια της παραγγελίας σας ή ενημερώστε μας.

 

Οι παραγγελίες εκτελούνται άμεσα, με την προϋπόθεση ότι είναι όλα τα προϊόντα διαθέσιμα, και παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες και σε 3 εργάσιμες ημέρες σε δυσπρόσιτες περιοχές και νησιά.

Αποστολές για ΚΥΠΡΟ:

Τα έξοδα αποστολής για Κύπρο για δέματα μέχρι 2kg για ΜΗ απομακρυσμένους προορισμούς είναι 8€.  Ο χρόνος παράδοσης είναι 5 έως 10 εργάσιμες ημέρες.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή με επιπλέον κόστος 2,50€.

Σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής ανήκει σε απομακρυσμένη περιοχή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με email ή τηλεφωνικά.

 

Αποστολές ΕΚΤΟΣ Ελλάδας:

Το κόστος αποστολής και οι χρόνοι παράδοσης, για χώρες εντός Ευρώπης εξαρτώνται από τη ζώνη στην οποία ανήκει κάθε χώρα. 

·         EU1 - 12.50€ / 4-9 εργάσιμες ημέρες

Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία, Δανία, Κροατία, Λιχτενστάιν, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία, Τσεχία.

·         EU2 - 16.00€ / 5-10 εργάσιμες ημέρες

Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ιρλανδία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μονακό, Ρουμανία, Σλοβενία.

·         EU3- 20.00€ / 10-15 εργάσιμες ημέρες

Εσθονία, Ισπανία, Μάλτα, Πορτογαλία, Σουηδία, Φινλανδία.

Για αποστολές ΕΚΤΟΣ Ευρώπης, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για το βέλτιστο τρόπο αποστολής και το ακριβές κόστος των μεταφορικών.
Samovar natural cosmetics © 2019.